OVE STRANICE NE MOŽEŠ SHVATIT I RAZUMIT AKO KORISTIŠ PAMETNI TELEFON

YANDEX IS FASTER TRANSLATOR THEN GOOGLE TRANSLATOR

COPY web address http://www.bevba./KROMOSOM/upamti_voda_ne_umire.html and PASTE in

YANDEX TRANSLATE - PREVODILAC

GOOGLE TRANSLATE - PREVODILAC

OVE STRANICE NE MOŽEŠ SHVATIT I RAZUMIT AKO KORISTIŠ PAMETNI TELEFON
ZNANJE IZ BUDUĆNOSTI

Cilj je da se objasni ljudima šta je Jezikom Slova Zvuka Valna-Talasna Genetika i šta su i kakvi su izgledi za humanost u ovom pravcu.

Vjeruj u vodu u samom sebi, zato što je voda u tebi jedinstvena bez ograničenja šta ti možeš uraditi! Kad je voda (um) spojena sa vodom u svemiru-kosmosu-universumu, osoba je tad  slobodna od dvojnosti, ego iluzija da je život pun patnje i bijede.

Vav oni su vodu zvali u Gujarati jeziku; i Baoli u Hindi jeziku. Sjećam se ovih riječi na stranim jezicima radi osjećajnosti sa kojima su izrečene: riječi valjane oko usta muškarca i talasale usne i napravile su osmijeh nakon što su se javili u mekom zvučnom valu do mog uha i na koži tijela.


THIS PAGES YOU CAN NOT COMPREHEND AND UNDERSTAND IF YOU USE SMART PHONE
KNOWLEDGE OF THE FUTURE

The aim is to explain to people what is Linguistic Sound Wave Genetics and what are the prospects for humanity in this direction.

Believe in water in yourself, because water in you is so unique with no limit what you can do! When the water (mind) is connected with the water of all existing matter and space considered as a whole universe, a person is free from duality, ego restrictions illusion that life is full of suffering and misery.

Vav they are called water in Gujarati language; and Baoli in Hindi language.  I remember these words in  foreign languages because of the sensuality with which they were pronounced:  the words rolled around the man’s mouth and rippled his lips and made him smile after they emerged in a soft sound wave to reach my ear and my body skin.

X chromosome talk to me. Say something.

Upamti: VODA NE UMIRE, a ko zna da koristi VODU U SEBI taj ne umire.

USE I U SVOJE KLJUSE, prevod je: KORISTI SVOJE KORISTI.

IS USE I U SVOJE KLJUSE: preovd je: JE KORISTI SVOJE KORISTI.

ISUSE I SVOJE KLJUSE...

MOJ SAVJET I PREPORUKA SVIMA VAMA KOJI PATITE ZA NEČIM U SEBI, TRUDI SE DA SMIRIŠ VODU U SEBI, I ČITAJ MOJ TEKST I MISLI DUBOKO ŠTA SAM OPISAO, JER TO NIGDJE NE PIŠE I NEKAŽE SE. TO JE NAJVEĆA RELIGIOZNA PLANETARNA TAJNA, a zove se VODA UME, VODA U TEBI, TO JE JEDINI BOG KOJI UPRAVLJA SVIM BICIMA NA PLANET ZEMLJA.

TO JE NAJVEĆA RELIGIOZNA PLANETARNA TAJNA, a zove se VODA UME, VODA U TEBI, TO JE JEDINI BOG-MAa LAh KOJI UPRAVLJA SVIM BIĆiMA (BIČ iMA) NA PLANET ZEMLJA,

JER RIJEČ MA U ARABSKOM JEZIKU ZNAČI VODA i piše se MA....ili
MA LAH...ili
M ALAH...ili
MA Allah...

SAMO JEDNO SLOVO M KOJE JE NEKAD SKINUTO OTKRIVA ISTINU.

A JA KAŽEM KAD NI JEDNE VJERE NE BI BILO, NEBI BILO NI RATOVA. TO JE SMISAO BEZ VJERNOG DRUŠTVO OKRUŽENO VODOM, GLEDAJ VIDEO PA ĆEŠ SHVATIT VODU U TEBI, TAKO ISTO VIBRIRA U TEBI, U SVIMA NAMA, A NIKO NE SHVATA I NE RAZUMIJE U SAMOM SEBI UZROKE SVIH NJEGOVIH PROBLEMA.

NA POČETKU BI MIRna VODA, ONDA UZBUDIŠE VODU da treperi u raznim ultrazvučnim vibracijama-frekvencijama.

Drugi oblik koji ćete vidjeti je oblik vode KAO CRVENO KRVNO ZRNCE, KAO TABLETA ALI UDUBLJENA U SREDINI, TAKO IZGLEDAJU SVA CRVENA KRVNA ZRNCA U LJUDSKOJ KRVI, UPAMTI TO, JER LJUDSKA KRV JE VODA.

TAKO ISTO TREPERI VODA U LJUDIMA, KAD SU U LJUTNJI, U NERVOZI, KADA SI SMIREN VODA MIRUJE, TO HOĆU DA SHVATIŠ I RAZUMIJEŠ, VODA UME, VODA UMIRENA. ETO UŽIVAJ.

NAKON TOGA NASTAJU MNOGI FRAKTALNI OBLICI U NEKOLIKO DIMENZIJA OD RAZNIH TREPERENJA, RAZNIH REZONANTNIH VIBRACIJA-FREKVENCIJA VODE-KRVI, KOJI SE PRETVARAJU U RAZNE OBLIKE KOJE ZOVEMO BAKTERIJE, VIRUSI, I SVI ONI VIBRIRAJU, TRESU SE, OSCILUJU, I STVARAJU SVOJ VIBRATORNI TRODIMENZIONALNI MATERIJALNI OBLIK I SVOJ VIBRATORNI ČETVERODIMENZIONALNI MATERIJALNI OBLIK.

AKO NE SMIRIŠ VODU-KRV U SEBI, SVI TI OBLICI, STVARAJU SVOJ VIBRATORNI TRODIMENZIONALNI MATERIJALNI OBLIK KOJI UZROKUJE RAZNE BOLESTI, A JEDINI LIJEK JE SAMO SMIRIT VODU UME, VODU U SEBI.

JER SVI SVEŠTENICI, POPOVI, IMAMI, HOÐE KAŽU TI:
MIR S TOBOM...
MIR U TEBI....
A NIKADA NE ZAVRŠE REČENCU...

A ZAVRŠENA REČENICA GLASI:
MIR S TOBOM I VODOM TVOJOJ.
MIR U TEBI I VODI TVOJOJ U TEBI.

NADAM SE DA SU MNOGI SHVATILI I RAZUMILI MOJ TEKST I OPIS STANJA U KOME SE VAŠA UNUTRAŠNJA VODA-KRV NALAZI, PROBAJ SAMO SMIRIT SVOJU UNUTRAŠNJU VODU I SVE ĆE SE RAZBISTRITI U TEBI.

 


JEZIKOSLOVNA VALNA-TALASNA GENETIKA

KAKO OVE REČENICE SHVATAŠ I RAZUMIŠ

Ako je neko prepoznao značenja i objašnjenja teksta, onda shvata i razumi kako se tekst može prepravljati prema potrebama u recitaciji.

Jer riječi su zvuk koji čujemo pa ih onda pišemo, pa ih opet čitamo na glas, kao zvuk.

Dao sam jednu recitaciju koja piše i sada će čitalac da je kaže zvukom, glasom svojim, ČITAJ GLASNO DA ČUJEŠ SAMOG SEBE.

Vjeruj u vodu u samom sebi, zato što je voda u tebi jedinstvena bez ograničenja šta ti možeš uraditi! Kad je voda (um) spojena sa vodom u svemiru-kosmosu-universumu, osoba je tad slobodna od dvojnosti, ego iluzija da je život pun patnje i bijede.

Vav oni su vodu zvali u Gujarati jeziku; i Baoli u Hindi jeziku. Sjećam se ovih riječi na stranim jezicima radi osjećajnosti sa kojima su izrečene: riječi valjane oko usta muškarca i talasale usne i napravile su osmijeh nakon što su se pojavili u mekom valu do mog uha.

-------------------------------------------------------------
Voda U me, potpuno posebna Milosrdna-Milostiva, Dobrotvorna, posebno Samilosna
Voda Naša, upravlja svjetovima,
(amniotska tečnost svemira)
Voda je Milostiva, Samilosna,
Voda Vlada Tobom i Nagrađuje te do dana tvog zadnjeg,
Tebi se klanjam Vodo i od Tebe Vodo pomoć tražim!
Uputi me Vodo na pravi put,
na pravi put onih kojima si milost svoju darovala Vodo,
a ne onih koji su protiv svoje Vode srdžbu-gnjev-ljutnju izazvali, niti onih koji su zalutali u znanju bez Vode!

-------------------------------------------------------------

Šta si osjetio kada si čitao ove rečenice glasno....?

Svima, sve najbolje želi Rudolf.

Šta je amniotska tečnost svemira koja upravlja svjetovima

../AMNIOTICSPACEFLUID/index.html


Sve vas ozdravlja Rudofl Bošnjak.

Oblik oscilacija -treperenja lebdeće vode u zvučnom polju

Shape oscillation of a levitated drop in an acoustic field

https://youtu.be/4z4QdiqP-q8

KAD ZAVRŠIŠ SA GLEDANJEM OVOG VIDEA, OTIĐI NA OVU WEB STRANICU I GLE DAJ ISTO.

../../ETM/EPITROCHOIDMOVEMENT/epitrochoid_movement.html

 


Prava kopiranja ©.  2006- 2016. Sva prava pridržana.  Rudolf Bošnjak. Copyright ©. 2006- 2016 All rights reserved.  Rudolf (Boschnjak) Bosnjak.

free counters  Map IP Address