OVE STRANICE NE MOŽEŠ SHVATIT I RAZUMIT AKO KORISTIŠ PAMETNI TELEFON
ZNANJE IZ BUDUĆNOSTI

Cilj je da se objasni ljudima šta je to:
Jezikom Slova Zvuka Vala-Talasa Genetika i Jezikom Slova Svjetlosti Genetika
i šta su i kakvi su izgledi za humanost u ovom pravcu.

Vjeruj u vodu u samom sebi, zato što je voda u tebi jedinstvena bez ograničenja šta ti možeš uraditi! Kad je voda (um) spojena sa vodom u svemiru-kosmosu-universumu, osoba je tad  slobodna od dvojnosti, ego iluzija da je život pun patnje i bijede.

Vav oni su vodu zvali u Gujarati jeziku; i Baoli u Hindi jeziku. Sjećam se ovih riječi na stranim jezicima radi osjećajnosti sa kojima su izrečene: riječi valjane oko usta muškarca i talasale usne i napravile su osmijeh nakon što su se javili u mekom zvučnom valu do mog uha i na koži tijela.


THIS PAGES YOU CAN NOT COMPREHEND AND UNDERSTAND IF YOU USE SMART PHONE
KNOWLEDGE OF THE FUTURE

The aim is to explain to people what is it:
Linguistic Sound Wave Genetic and Linguistic Light Wave Genetic
and what are the prospects for humanity in this direction.

Believe in water in yourself, because water in you is so unique with no limit what you can do! When the water (mind) is connected with the water of all existing matter and space considered as a whole universe, a person is free from duality, ego restrictions illusion that life is full of suffering and misery.

Vav they are called water in Gujarati language; and Baoli in Hindi language.  I remember these words in  foreign languages because of the sensuality with which they were pronounced:  the words rolled around the man’s mouth and rippled his lips and made him smile after they emerged in a soft sound wave to reach my ear and my body skin.


X chromosome talk to me. Say something.

PRAKTIČNA PRIMJENA JEZIKOM SLOVNE VALNE -TALASNE GENETIKE KROZ TORZIONA POLJA KAO OBJAŠNJENJE I DIJELOVI PREVEDENIH RIJEČI IZ Pyotr Garjaev OPISA U RUSKOM JEZIKU
sa Google Prevodilac programOM.

Torzija polja - uticaj riječi na ljudski DNK

Čovjek je okružen biopoljem, moderno predstavljanje biopolja je kombinacija krivljenih, iskrivljenih, uvijenih (torzionih) polja je posebno stanje materije koje postoje u fizičkom vakuumu svemira.

Izraz "torziju polja" se pojavio 1922. godine za proglašenje hipotetički fizičkog polja, torzija prostora, odnosno, uvijana polja su svuda, gdje je prisutna torzija (rotacija). Rotirajući planeti, Sunčev sistema, galaksije, tako da je torzija polja okružavaju sve. Čovjek, kamen, drvo, planeta okružena su torzionim poljima, koji komuniciraju jedni sa drugima, mijenjaju i stvaraju nova torziona polja.

U SLICI ISPOD JE SAKRIVEN KOMPLETAN TEKST KOJI SADA ČITAŠ. MOŽEŠ LI GA VIDJET?

TORSIONO POLJE OBJAŠNJENJE DAO Pyotr Garjaev.

 

U SLICI ISPOD VIDIŠ KAKO IZGLEDA OTKRIVEN KOMPLETAN KOD
U SLICI KAO TEKSTa KOJI SADA ČITAŠ.

TORZION FIELD VISIBLE CODE EXPLANATION.

PRAKTIČNA PRIMJENA JEZIKOM SLOVNE VALNE -TALASNE GENETIKE KROZ TORZIONA POLJA KAO OBJAŠNJENJE I DIJELOVI PREVEDENIH RIJEČI IZ Pyotr Garjaev opisu u ruskom jeziku
sa Google prevodilac programOM.

Torzija polja - uticaj riječi na ljudsku DNA

Čovjek je okružen biopoljem, moderno predstavljanje biopolja je kombinacija krivljenih, iskrivljenih, uvijenih (torzionih) polja je posebno stanje materije koje postoje u fizičkom vakuumu svemira.

Izraz "torziono polje" se javio 1922. godine i proglašen je kao hipotetičko fizičko polje, torzija prostora, odnosno, uvijana polja su svuda, gdje je prisutna torzija (rotacija).

Rotirajući planeti, sunčev sistema, galaksije, tako da torziona polja okružavaju sve.

Čovjek, kamen, drvo, planeta okružena su torzionim poljima, koja komuniciraju jedni sa drugima, mijenjaju i stvaraju nova torziona polja.

Ovdje je Rudolf Bošnjak OBJAŠNJENJE TOG POJMA TORSION FIELD - kombinacija krivljenih, iskrivljenih, uvijenih (torzionih) polja je posebno stanje materije koje postoje u fizičkom vakuumu svemira.  Ja sam to davno shvatio i razumio kao AKASHA RECORDS u Engleskom jeziku a to je riječ iz Sanskrit jezika koja objašnjava komunikaciju sa onim što 99,99% ljudskih biće ne shvata i nerazumije, i ako ta komunikacija radi izmedju NAS-LJUDSKIH BIĆA i AKASHA SERVERA.

Ja sam dao sljedeća imena tom uređaju: KOSMIČKI KOMPJUTER ili  KOSMIČKI RAČUNAR ili SVEMIRSKI SERVER ili MEMORIJSKI SERVER  ili zadnja ljudska inovacija OBLAK (CLOUD) SERVER.

Torziona polja predstavljaju ogroman protok informacija i formiraju zajednički bezkrajni sistem u kojem je brzina propagacije signala trenutna (pojam "vrijeme" ne postoji). Čovjek ne rotira, ali je sam u sebi generator-proizvođač  torzionih polja različitog intenziteta.

Naučnici smatraju da je um - to je pitanje koje se nadovezuje na uvijanje polje i torzija barova po osobi može biti affected.

Ja Rudolf Bošnjak tvrdim da riječ UM je VODA oko LJUDSKOG  MOZGA, i naučno ime za ovu voda je: (Cerebrospinal fluid (CSF) koji je bistra, bezbojna tekučina i nalazi se oko mozga i oko kičme.

Na primjer, naši preci, kada  su poklanjali i darivali ili razmijenjivali stvari, rekli bi HVALA, uništavajući sve negativno.

DNK i proteini sadrže atome željeza - su antene okrenut u prostoru.

Uzmi neke kontrolne informacija koje definišu kako izgledaju ljudi, biljake i životinje.

Genetski aparat čovjeka je gotovo identičan kao kod vinske mušice, gliste, majmuna, tj, proteina je radni skup, univerzalni za sve organizme, koji nosi metabolizam (metabolizam), a informacije torzionoh polja određuje poredak u kojem, za neke matrice proteina (RNK) će biti izgrađen amino kiselina.

Tako - otkriće naučnika potvrđuju postojanje jednog Boga, Stvoritelja.

Najvažniji ljudska dizajn - riječi su u direktnoj vezi sa našim genetskim aparatom.

Duhovno tijelo pokreće nas, bez njega smo bezpomočni i raznovrsne mišićne veze, kosti, itd

Uticaj riječi o ljudskim DNK

Genetski aparat je u stanju razmišljanja, naravno, ne na najvišem nivou, ali otprilike, razumijevanje i prihvatanje.

DNK opaža govor i njegovo značenje, tako da je genetski aparat potpuno ravnodušan na ono što kažemo, šta filmovi za gledanje, ono što mislimo. Svi utisnut gena u val, odnosno, mašu genetski program, koji mijenja naslede svake celije u oba smjera.

Riječi mogu biti predstavljene u obliku elektromagnetnih oscilacija, koji direktno utiču na svojstva i strukturu DNAK molekula. Ove molekule su odgovorni za nasljednost.

Ako je puna negativne strukture teksta DNK pocinje da se razvija, i prenosi na potomke već iskrivljena.

Akumulacija takvih negativnih kvaliteta se može nazvati "samouništenje program."

Kandidat Biological Sciences PP Garyaev i kandidat tehnickih nauka GT Tertyshniy koriste opremu razvili naucnici snimljen: psovka uzrok mutageni ucinak slican radioaktivnog zracenja kapaciteta 1000 X-ray.

Garayev je rekao da uz pomoč riječi, govora, tako - misao, jer je rezultat razmišljanja - čovjek, je kao vajar, oblikuje genetski aparat, i odgovarajuće informacije se prenose na sljedeću generaciju, čak i ako je je negativan, zatim iz generacije u generaciju kao grudva snjega će rasti samo-uništavajuće informacije.

Utjecaj na govor DNK

Nučnici su dali definitivan odgovor na ovo: psovka "eksplodira ti" u genetskom aparat ljudskom, tako da se javljaju mutacije, koje iz generacije u generaciju dovedu do degeneracije.

Istraživači su izmislili mašinu koja pretvara ljudski govor u elektromagnetske talase-valove. I oni su poznati da utiču na DNK molekulu nasljeđa.

Čovjek koji se kune prestanka - i hromozoma su slomljeni-prekinuti i savijeni, geni su zamijenjeni. Kao rezultat toga, DNK počinje proizvoditi neprirodni program.

Tako postepeno prenose na potomstvo program samouništenja.

Naučnici su zabilježili: psovke izazvaju mutageni učinak, sličan onom koji daje snagu izloženosti zračenju hiljada X-zraka.

Eksperiment sa izlaganjem mnogo godina obavlja na biljkama sjemena  Arabidopsis. Gotovo svi od njih su ubijeni. Oni koji su preživjeli su postali genetske nakaze. Ova čudovišta, nose mnoge bolesti, i donose  ih u nasljedstvo. Nakon nekoliko generacija potomaka potpuno su degenerisani. Zanimljivo je da je mutageni učinak nije bio zavisan od moći riječi, one se mogu izreči glasno, ili   šaptati.

Na osnovu toga, naučnici su zaključili da određene riječi imaju informativne utjecaj na DNK.

To je obavljeno, a suprotno eksperiment. Naučnici su "blagoslovili" izloženost sjemena zračenja ubijeno 10 hiljada X-zraka.

Tako zamršene gene i slomljene hromozome DNK spirala pao u mjesto i osiguran. Ubio sjeme živo.

Vi kažete: "Pa, te ljude upređujete s abilkama!" Ali činjenica je u tome da je genetski aparat živih organizama radi u skladu sa univerzalnim zakonima.

Potvrđeni istraživači sposobnost ljudi da rade na riječima nasljednog programa znan je vjernicima od davnina.

Iz patrističke literature znamo koliko često, zahvaljujući svecima, izlječili su pacijente i uskrsnuli mrtve.

I pravedan blagoslov proširi se ne samo na pojedinca, ali također na njegovo potomstvo.

Skeptičan sumnj: kako obični riječi mogu utjecati na nasljedni program. Činjenicu da je ideja o genetskom aparatu, koji se sastoji samo od kemikalija bez datuma..

U stvari, od DNK za izgradnju dnevnog mehanizam koji treba mnogo više sofisticirane programe, u kojima lavovski cijele genetske informacije koji ce biti sadržani.

Nova nauka, "JEZIKOM SLOVNA VALNA-TALASNA GENTIKA, Čiji je autor Peter Petrovic Goriaev pokazuje: gen - nije samo ĆELIJA. TO JE LJUDSKI PROGRAM KODIRAN U TAKOZVANOJ OTPADNOM DIJELU DNA.

Ne samo kemikalija, nego i na polju fizike, koje se formiraju oko kromosoma i imaju holografsku strukturu.

Informacije o prošlosti, sadašnjosti i buduĆnosti tijela sadržan je u minimiziran u svakoj tački vala-talasa genoma.

DNK molekule razmjene ove informacija putem elektromagnetskih valova, uključujuci akustiku-zvuk  i svjetlo.

Danas, naučnici su naučili da "napumpati" energiju DNK svjetlosti i zvuka.

Kako da se istakne i procitati stranicu sa sakrili genetske tekstove. Lansiranjem specificne genetske programe, oni stimuliraju rezervni kapacitet organizma.

Kao rezultat oporavio beznadežno bolesnih i oživljava mrtve biljke. A čovjek kao što cuda može uzrokovati molitve.

Naučnici došli do zapanjujučeg zaključka da DNK uzima ljudski govor.

Njegove "uši" veoma prilagođene za snimanje zvučnih vibracija.

Puškin jednom napisao svojoj ženi: ". Ne da tlo dušu čitanje francuskog romana"

Naš savremenik osim smjeha po nalogu ovog genija, ali uzalud.

Molekule nasljeđa i primaju zvučne i svjetlo informacije: tiho čitanje dolazi u ćeliju jezgre elektromagnetnim kanalima.

Jedan tekst ljeći nasljeđe, i zadaje bol drugima.

Molitva riječima može dočarati mogućnosti rezerve genetskog aparata.

Curse uništava val-talas program, i na taj način ometa normalan razvoj organizma.

P. Goriaev smatra da uz pomoć govorne misli - oblika ljudi stvaraju svoj genetski aparat.

Na primjer, dijete koje je došlo do određene take roditeljskog programa počinje mangupsko psovanje.

Dakle, on uništava sebe i svoju okolinu - i socijalne i psihološke. I rola-vrti ovau  "grudvu snjega" iz generacije u generaciju.

Dakle, genetski aparat potpuno ravnodušan o onome što mislimo, recimo, šta knjige za čitanje.

Svi utisnuti geni u valu-talasu, odnosno val-talas genetski program koji mijenja u jednom pravcu ili drugom pravcu nasljeđe i programira svaku ćeliju.

Dakle, riječ može izazvati rak i može izliječiti osobu.

DNK i da ne zna, imate posla sa živim osoba ili junakom televizijske serije.  

Sve vas ozdravlja Rudolf Bošnjak

 

Ako imaš interes da me kontaktiraš javi se na kontakt

Prava kopiranja ©.  2006- 2016. Sva prava pridržana.  Rudolf Bošnjak. Copyright ©. 2006- 2016 All rights reserved.  Rudolf (Boschnjak) Bosnjak.

free counters  Map IP Address