OVE STRANICE NE MOŽEŠ SHVATIT I RAZUMIT AKO KORISTIŠ PAMETNI TELEFON
ZNANJE IZ BUDUĆNOSTI

Cilj je da se objasni ljudima šta je to:
Jezikom Slova Zvuka Vala-Talasa Genetika i Jezikom Slova Svjetlosti Genetika
i šta su i kakvi su izgledi za humanost u ovom pravcu.

Vjeruj u vodu u samom sebi, zato što je voda u tebi jedinstvena bez ograničenja šta ti možeš uraditi! Kad je voda (um) spojena sa vodom u svemiru-kosmosu-universumu, osoba je tad  slobodna od dvojnosti, ego iluzija da je život pun patnje i bijede.

Vav oni su vodu zvali u Gujarati jeziku; i Baoli u Hindi jeziku. Sjećam se ovih riječi na stranim jezicima radi osjećajnosti sa kojima su izrečene: riječi valjane oko usta muškarca i talasale usne i napravile su osmijeh nakon što su se javili u mekom zvučnom valu do mog uha i na koži tijela.


X chromosome talk to me. Say something.

KAKO JEZIKOM ZVUKA VALA-TALASA KAO RIJEČIMA I IZGOVOROM-GOVOROM SLOVA KAO ZVUKOM VALA-TALASA I JEZIKOM SLOVA  SVJETLOSTI IZLJEČITI SVOJE VLASTITO TIJELO OD SVIH VRSTA BOLESTI U TOM ISTOM TIJELU.

 

DAJEM RIJEŠENJA DO KOJIH SAM DOŠAO I KOJA SAM KORISTIO, I KOJA ĆU DO U DETALJE OBJASNITI ZA SVE VAS KOJI NE SHVATATE I NE RAZUMIJETE VODU U VAMA, I SVJETLOST I ZVUK KOJI DOLAZE NA VAŠE TIJELO I ODLAZE IZ VAŠEG TIJELA KROZ TU ISTU VODU U VAŠEM TIJELU.

Komunikacija se obavlja svjetlosnim i zvučnim putem sa vlastitim kromozomima u našem tijelu, vašem tijelu, njegovom tijelu, tudjem tijelu je: KAO IZVRŠNA NAREDBA UPUĆENA SA SVJETLOM ILI SA ZVUKOM ILI NA OBA NAČINA ISTOVREMENO.

Sve je toliko jednostavno i prosto, ali su SAMOPROKLAMOVANI LAŽNI PREDSTAVNICI: YAHVE, KRIŠNE, ISUSA, BOGA-ALLAHA, KROZ SVOJE NEZNANJE VIJEKOVIMA-STOLJEĆIMA NAPRAVILI OD VAS SVIH STANOVNIKA NA OVOJ PLANET ZEMLJA VELIKAČKE BUDALE ZAGLUPLJENE DO NEVIĐENIH RAZMJERA...

NAŠ GOVORNI I SLOVNI JEZIK VEĆ IMA U SEBI UGRAĐEN KODNI SISTEM KOJI KADA PRIČAMO ili RAZGOVARAMO SAMI SA SOBOM ILI SA NEKOM DRUGOM OSOBOM, AUTOMATSKI DAJE IZVRŠNE KOMANDE NAŠOJ VODI U NAMA ILI TUĐOJ VODI U TUĐEM TIJELU DO NAS.

SISTEM PISANJA KOMADNI I SISTEM IZVRŠENJA KOMANDI JE VRLO SLIČAN PROGRAMSKOM KOMPJUTERSKOM JEZIKU (BASIC) KOJI SE KORISTI U DOS KOMPJUTERSKOM OPERATIVNOM SISTEMU, A TAJ SISTEM JE OVO ŠTO SADA GLEDATE NA EKRANU SVOG KOMPJUTERA ILI PAMETNOG TELEFONA, GDJE SE TE KOMANDE IZVRŠAVAJU U OBLKU SLIKE-SVJETLOSTI ILI ZVUKA KOJI ČUJETE IZ ZVUČNIKA, A SVE JE ISTO SAMO SU MJENJALI IMENA KAO: MS-DOS je prvi operativni sistem tvrtke Microsoft čije ime dolazi od složenice Micro Soft Disk Operating System koji se koristio na prvom PC računaru kojeg razvija tvrtka IBM 1981. godine, i u gotovo neizmjenjenom obliku zadržao se sve do kraja devedesetih godina 20. stoljeća, nakon toga nastaje WINDOWS 3.1, WINDOWS 95, WINDOWS 2000, WINDOWS XP, WINDOWS 7, WINDOWS 8 I NAJNOVIJI WINDOWS 10, KOJI DIJELE ĐABE-BESPLATNO.

DA LI SE IKO OD VAS UPITAO: ZAŠTO GA DIJELE ĐABE-BESPLATNO?

WINDOWS JE ENGLESKA RIJEČ U PREVODU U NAŠEM JEZIKU JE RIJEČ: PROZORI....PROZORI KOJI SU PROZIRNI I KROZ KOJE GLE DATe I DOB IVA TEe SLIKOVNE I ZVUČNE SLIKE, ZAVISNO DA LI SU PROZORI OTVORENI ILI ZATVORENI.

NIKO DO SADA NIJE USPIO DA DEKODIRA SISTEM UPOTREBE TOG NAČINA KODIRANJA I DEKODIRANJA, DAO SAM ZA SADA MOJ PRIMJER KAKO IZLJEČITI ŠEĆERNU BOLEST- DIABETES.

PROBAJ, NIŠTA NE GUBIŠ, RAZGOVARAJ SA SVOJIM KROMOZOMIMA NA NAČIN KAKO SAM OPISAO I JAVI MI REZULTAT U PROMJENAMA U TVOM, VAŠEM TIJELU.

UPAMTI, ŽIVOTINJE NA PLANET ZEMLJA NEMAJU BOGa-ALL AHa, DRŽAVE, CAREVE, KRALJEVE, PREDSJEDNIKE, DIKTATORE I ZAKONE KOJE SU DRUGA LJUDSKA BIĆA SMISLILA DA ROBOVI NJIHOVI LJUDSKI BUDETE, SVE KOD ŽIVOTINJA RADI I ODRŽAVA SE NA OVAJ NAČIN.

Sve vas ozdravlja Rudolf Bošnjak.

Prava kopiranja ©.  2006- 2016. Sva prava pridržana.  Rudolf Bošnjak. Copyright ©. 2006- 2016 All rights reserved.  Rudolf (Boschnjak) Bosnjak.

free counters  Map IP Address